MFM - 2016: Repàs Del Partit Bielorússia - República Txeca

Vídeo: MFM - 2016: Repàs Del Partit Bielorússia - República Txeca

Vídeo: República Checa - LogoESC 27 2024, Maig

El dia abans del nou 2016, l'equip juvenil d'hoquei de Bielorússia havia de jugar l'últim partit de la fase de grups del campionat del món. Els rivals de l’equip bielorús eren els seus companys de la República Txeca.

MFM - 2016: repàs del partit Bielorússia - República Txeca

L’equip nacional de Bielorússia ha perdut totes les possibilitats d’arribar a la fase de playoffs del Campionat Mundial d’hoquei juvenil del 2016. Els txecs, en canvi, necessitaven una victòria per aconseguir un lloc més alt del grup B.

El partit va començar amb l'avantatge de l'equip nacional txec, però aquest equip va fer el primer llançament a la porteria només al cap de 10 minuts. Els jugadors d’hoquei bielorús tampoc no es van distingir amb molts tirs a la porteria dels txecs, tot i que encara hi havia possibilitats d’anotar a la porteria txeca. El primer gol del partit va ser marcat al minut 16 pels txecs, que no van seguir el transcurs de la trobada. Shimon Stranski va realitzar una sortida de dos a un. Al final del període, els txecs van pressionar l'equip nacional de Bielorússia fins a la porteria, però el marcador al marcador no va canviar abans del descans.

No havia passat ni un minut en el segon període quan el defensor de la selecció bielorussa Stepan Falkovsky va realitzar una cita amb el porter. El marcador va il·luminar el resultat empat 1: 1. Després d’això, els equips van començar a jugar a hoquei obert, passant ràpidament per la zona mitjana. Al minut 31, Bielorússia va tornar a marcar. Yegor Shangovich es va adonar de la majoria. Els txecs van respondre ràpidament. Dominic Lakatos, un parell de minuts després, va substituir un club per un llançament des de la línia blava i el marcador va tornar a ser igual (2: 2). Tot i això, l’equip de Bielorússia encara va prendre un descans, liderant el marcador. Una vegada més, es va obtenir l'avantatge numèric. Al minut 38, Vladislav Goncharov, amb el llançament més fort des de la línia blava, va obligar el porter de la República Txeca a capitular.

En els últims vint minuts, la selecció txeca va augmentar notablement l’activitat davant la porteria rival, que va donar els seus fruits. Al minut 53, Jiri Smeikal i un parell de minuts després, Radik Vesely va aconseguir l'avantatge txec, marcant al disc. El marcador mostrava els números 4: 3, indicant l’avantatge dels joves jugadors d’hoquei txecs.

L’equip nacional de Bielorússia al final de la reunió va retirar el porter, però això va conduir només al cinquè gol de la selecció txeca. Es va distingir Dominik Mashin, que va establir el resultat final de la reunió: 5: 3 a favor de l'equip txec.