Nikolay Gryazin: Biografia, Creativitat, Carrera, Vida Personal

Taula de continguts:

Vídeo: Nikolay Gryazin: Biografia, Creativitat, Carrera, Vida Personal

Vídeo: ORLEN 77TH RALLY POLAND - Drama for Nikolay Gryazin 2024, Maig

Nikolay Gryazin és un prometedor corredor rus especialitzat en ral·lis i pistes de circuit. Continua amb èxit la tasca del seu pare i del seu germà gran. Ja té diverses victòries destacades en tornejos internacionals.

Nikolay Gryazin: biografia, creativitat, carrera, vida personal

Biografia: primers anys

Nikolai Stanislavovich Gryazin va néixer el 7 d'octubre de 1997 a Moscou. És el fill petit del famós corredor Stanislav Gryazin, que en un moment va ser considerat el millor de Rússia. Té un germà gran Vasily, també va seguir els passos del seu pare.

Nikolay es va dedicar a l’automobilisme als 11 anys. Inicialment, es dedicava a les carreres de circuits. El seu pare el va portar repetidament al ral·li, però llavors Nikolai no va veure res interessant en aquest esport. Mentrestant, va mostrar bons resultats en competicions de karting aficionats.

Imatge
Imatge

Per primera vegada, Gryazin va seure al volant d’un cotxe de carreres als 15 anys. Després de la primera volta, Nikolay va tenir la idea de provar-se ell mateix al ral·li. El seu primer mentor va ser Boris Shulmeister, un famós pilot de cotxes de carreres rus.

L’any següent Nikolay va començar amb èxit a la Russian Circuit Racing Series. Va actuar a Lada Kalina. Aquestes competicions es van convertir per a ell en una prova d'accés per a la participació posterior en torneigs més prestigiosos. A la tardor del mateix any, Gryazin, en duet amb el seu mentor, va completar amb èxit diverses carreres a la Copa Lada.

Imatge
Imatge

Carrera

El 2014, Nikolai ja va donar probabilitats a pilots de carrera eminents, entre els quals hi havia Andrey Sevostyanov i Vladimir Cherevan. El mateix any, va participar en el torneig d’anells Touring Light. El seu antic mentor Boris Shulmeister també hi va parlar. Segons els resultats de les curses, Nikolay es va convertir en el guanyador. No obstant això, els resultats es van cancel·lar a petició dels oponents, que es van queixar reiteradament del pilotatge agressiu de Gryazin. Els jutges van revisar els resultats i van trobar infraccions en les accions de l'equip Peugeot, que incloïa a Nikolay. Com a resultat, la victòria va ser per Schulmeister, i Gryazin es va conformar amb el segon lloc.

Imatge
Imatge

El 2015, Nikolai va passar completament al ral·li. Un any després, va guanyar el prestigiós torneig Petrol Nova Gorica. El seu navegador era Yaroslav Fedorov. Els nois van aconseguir separar-se del competidor més proper durant dos minuts.

El 2017, la tripulació de Gryazin va celebrar la victòria en la prova absoluta al Ral·li Liepāja. Un any després, Nikolay es va convertir en el segon del Campionat Europeu de la categoria U28.

El 2019, Gryazin va tornar a quedar primer en el torneig a Nova Gorica. El pilot es va convertir en el més ràpid en deu de les 13 etapes i es va avançar un minut sobre el rival més proper.

Vida personal

Nikolai Gryazin no està casat. No hi ha informació detallada sobre la seva vida personal. A les xarxes socials de Nikolai no hi ha cap foto amb una noia. Però hi ha moltes imatges de diversos cotxes, moments dels entrenaments o de la competició. El més probable és que, tot i que el corredor no estigui pensant a formar una família, està centrat en la seva carrera i en aconseguir resultats elevats.