Jason Brown: Biografia, Creativitat, Carrera, Vida Personal

Taula de continguts:

Vídeo: Jason Brown: Biografia, Creativitat, Carrera, Vida Personal

Vídeo: Biciclown: un viaje para descubrir la vida. Álvaro Neil, viajero 2024, Maig

Jason Brown és un destacat patinador artístic que representa Amèrica. Es troba en la cinquena posició del rànquing internacional del sindicat de patinatge.

Jason Brown
Jason Brown

Biografia

Període inicial

Jason Brown va néixer a Los Angeles el 15 de desembre de 1994. Els seus pares el van posar en patins a l'edat de 4 anys. El noi va aprendre a patinar en el segon entrenament. La mare no va ignorar aquest potencial. Va explicar els primers èxits del seu fill a l'entrenador infantil, que immediatament va portar Jason a la seva secció.

A Jason no li agradava anar a l'escola. Em vaig quedar sense classe per anar a patinar a la pista de gel. La família era simpàtica per l’afició del nen, però van posar una condició: obtenir un certificat d’educació secundària decent. El noi no va decebre. Tampoc es va allunyar dels esports.

Carrera

El seu debut al Campionat Júnior dels Estats Units va tenir lloc el 2010. Brown va obtenir el màxim nombre de punts. També va arribar a la final del Gran Premi Júnior dues vegades.

Jason es va declarar repetidament al campionat del món júnior, però no va superar el segon esglaó del podi. Però els seus companys han ocupat repetidament tot el podi del torneig. EUA és famosa per la seva escola de patinatge artístic individual.

El 2001, Brown va debutar a la competició sènior. La competició va ser molt més forta que a les sortides dels júniors. Jason no va poder demostrar un alt nivell de patinatge durant molt de temps.

Imatge
Imatge

La temporada olímpica va tenir èxit. L’atleta va aconseguir convertir-se en vicecampió a Alemanya, però no va aconseguir arribar a la final.

Al Campionat dels Estats Units del 2014, Jason va patinar professional, aconseguint les màximes qualificacions en la seva primera carrera. Va acabar tercer al programa curt. Això va tancar el camí cap a la victòria. Brown va guanyar la medalla de plata. L’endemà va ser inclòs a la plantilla nord-americana dels 22 Jocs Olímpics. Al programa gratuït, Brown va representar els Estats Units en quart lloc. Gràcies al bon lloguer, les possibilitats de bronze per l'equip han augmentat.

La primera prova internacional va aconseguir a Jason el tercer lloc. El règim tens va devastar l'atleta, es va negar a competir en el campionat del món.

A la tardor del 2014, Jason Brown es va convertir en el campió del torneig alemany de Nebelhorn. Un mes després, va mostrar una actuació feble a l'etapa de Moscou, establint-se al centre de la taula. Al Campionat dels Estats Units, va ser inicialment el favorit i va guanyar el títol principal.

Imatge
Imatge

L’hivern del 2015 és un període apassionant de la vida d’un atleta. Jason va competir al campionat coreà, entrant als sis primers patinadors. La temporada va acabar amb la Copa del Món al Japó. Brown va portar a casa una medalla d'or.

La primera actuació de la nova temporada va tenir lloc a la Lombardy Cup. A Brown li van faltar alguns punts per assolir el primer lloc. Però les aparicions al gel d'altres campionats van tenir menys èxit.

Brown va obrir la seva segona temporada olímpica amb una medalla de plata a Anaheim. Va mostrar un resultat similar a Bèrgam i, més tard, al Canadà.

Al final de la temporada, Jason va decidir acomiadar-se del seu entrenador. Des del 2018 treballa sota la direcció de Brian Orser.