Vídeo: Com Esbrinar Qui Va Rebre El Premi TEFI

Vídeo: Откровения. Массажист (16 серия) 2024, Abril

TEFI és el premi a la televisió nacional russa pels màxims assoliments en el camp de les arts televisives. Establert per la Fundació Acadèmia de Televisió Russa. És anàleg al premi Emmy americà.

• - televisió;
  • - altres suports.

Instruccions

Pas 1

Consulteu els noms dels guanyadors de diverses nominacions a TEFI 2012 anant al lloc web oficial de Channel One 1tv.ru. Aquí també podeu conèixer els resultats de la competició de televisió russa "TEFI-Region".

Pas 2

El recurs Lenta. Ru també cobreix ràpidament els esdeveniments que tenen lloc al concurs TEFI 2012 i nomenen els guanyadors. Així doncs, segons els materials d’aquest recurs, es pot esbrinar que a la nominació "Productor d’una pel·lícula / sèrie" els guanyadors van ser els productors de la sèrie "Closed School", que es va emetre al canal de televisió STS. Sergei Miroshnichenko va ser guardonat en la categoria "Millor director de documentals / sèries" i la seva pel·lícula "River of Life" va rebre un premi en la categoria de "Documental de televisió".

Pas 3

Seguiu les notícies emeses pels informatius, també contenen reportatges del lloc de TEFI 2012. Aquest esdeveniment rep la cobertura més àmplia al canal Kultura TV al bloc d'informació i notícies.

Pas 4

Diversos llocs d'Internet també proporcionen informació sobre els resultats de TEFI 2012. Per exemple, anant al recurs Lenta. Ru, ja esmentat, podeu esbrinar els premis de les nominacions al "Millor programa de televisió en el camp de la música popular". com a "Millor programa d'informació i entreteniment" es van rebre projectes al primer canal: "Propietat de la República" i "ProjectorParisHilton". L'estatueta honorífica com a "El millor programa de televisió esportiva" es va lliurar al programa "Real Sport", emès al canal NTV.

Pas 5

La companyia de televisió "Civilization" va rebre un premi al millor programa de televisió sobre art (el cicle "Herois i vilans", la pel·lícula "Stanislav Lem"), així com al millor programa científic ("Evolution"). En la categoria "Informes especials", l'estatueta TEFI es va atorgar al projecte de M. Maksimovskaya "Notes de protesta" del canal Ren-TV. La presentació de TEFI en vint nominacions de la categoria "Cares" tindrà lloc a Moscou, al Teatre Musical el 29 de maig de 2012.